HomeNieuwsBizarAmerikaanse strippers halen met QR-tattoo bitcoins binnen

Amerikaanse strippers halen met QR-tattoo bitcoins binnen

Mensen die in de Legends Room in Las Vegas strippers aan het werk willen zien, kunnen voortaan daarvoor betalen met bitcoins. In de zaak staat een automaat waarmee ze cryptomunten kunnen aankopen. De vrouwen dragen tijdelijke tattoo’s met een QR-code die de klanten met hun gsm kunnen scannen.

De technologische vooruitgang valt niet tegen te houden. Zo is de bitcoin nu ook doorgedrongen tot de wereld van de stripteasebars. In het Amerikaanse gokparadijs Las Vegas is een striptent opgegaan waar klanten met bitcoins kunnen betalen. Handig voor de betaler, maar ook voor de danseressen, zo blijkt.

De Legends Room ging in mei van vorig jaar open en beschikt over een automaat, waarmee klanten bitcoins kunnen aankopen. Die kunnen ze dan in de zaak gebruiken voor wat vertier. Betalen kan via een QR-code die op de lichamen van de vrouwelijke entertainers kleeft.

Verborgen voor de bank

Het systeem biedt voordelen voor zowel de bezoekers als de vrouwen. Mensen die thuis geheim willen houden dat ze naar een striptent gaan, hebben met de bitcoins het perfecte betaalmiddel. Anderzijds zijn niet alle banken even bereid om in zee te gaan met stripsters. Door de cryptomunten kunnen ze nu hun inkomstenbron geheim houden.

“Mensen betalen hier vaak met bitcoins”, vertelt Brenna Sparks aan Bitcoin.com. Zij is een 26-jarige danseres in de striptent, maar is al vanaf haar 19 jaar bezig met de cryptomunten. “Volgens mij is het de toekomst van onze sector. Het is anoniem en werkt onmiddellijk.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels