HomeNieuwsBewezen: 60% van de vrouwen wil meer seks dan hun man

Bewezen: 60% van de vrouwen wil meer seks dan hun man

Het is een vaakgehoord cliché dat mannen veel vaker zin hebben in seks dan vrouwen. Uit een Brits onderzoek blijkt dat die uitspraak complete nonsens is. 

De studie werd uitgevoerd in opdracht van de Britse organisatie Voucher Codes Pro. In totaal werden 2.383 mensen ouder dan 18 jaar op de rooster gelegd. Ze moesten onder meer vragen over hun liefdesleven en vrijpartijen beantwoordden.

Daaruit kwam naar voren dat drie op de vijf vrouwen vaker tussen de lakens wil duiken dan hun partner. Opvallend genoeg geeft amper 41% van de mannen toe dat ze vaker willen rampetampen dan hun vriendin. Blijkbaar is dit wel een grote bron van ergernis, want meer dan 21% van de koppels heeft vaak ruzie over het feit dat ze niet genoeg vrijen.

Zo’n 34% van de deelnemers zegt ook dat ze avontuur in de slaapkamer missen. Een op drie vindt ook dat hun bedpartner te lui is.

Honeymoonfase

Daarnaast vroegen de onderzoekers ook of de koppels de dolverliefde periode van het begin in hun relatie misten. Dat blijkt het geval te zijn, want 36% vindt het jammer dat ze als stel minder spontane uitjes doen. Een op drie laat ook weten dat ze vroeger minder vaak ruzie maakten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels