HomeNieuwsBaby geboren tijdens eclips krijgt toepasselijke naam

Baby geboren tijdens eclips krijgt toepasselijke naam

Een Amerikaans koppel is bevallen tijdens de ‘Great American Eclipse’ en ze wilden hun dochtertje een gepaste naam geven. Je mag drie keer raden wat het geworden is.

Een goede naam voor je kersverse kroost kiezen is geen sinecure. Zowel jij als je partner moeten dol zijn op de naam, en je wil je kind ook niet opzadelen met een naam waar ie voor uitgelachen kan worden.

Sommige waaghalzen pakken het echter anders aan en kiezen in het ziekenhuis zelf de eerste en de beste naam die in hun hoofd opkomt. Onder meer de Amerikaanse Freedom en Michael Eubanks kozen voor de spontane optie. Het koppel is maandag bevallen van hun tweede kindje, en toevallig vond die dag ook een zonsverduistering plaats. Ze hebben dan ook besloten het meisje de toepasselijke naam ‘Eclipse’ te geven.

Meant to be

Eigenlijk was Freedom pas uitgerekend voor zondag 3 september. In eerste instantie hadden de ouders dan ook een andere naam, namelijk Violet, in gedachten. “Het was gewoon meant to be”, vertelt de moeder aan ABC News. “De kans is groot dat Clipsey haar bijnaam wordt.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels