HomeNieuwsAutopsie bevestigt: ‘Glee’-actrice Naya Rivera per ongeluk verdronken

Autopsie bevestigt: ‘Glee’-actrice Naya Rivera per ongeluk verdronken

De doodsoorzaak van ‘Glee’-actrice Naya Rivera is bekend. Uit het autopsierapport blijkt dat ze een verdrinkingsdood stierf. Die was volledig per ongeluk: er zijn geen traumatische verwondingen gevonden en er was ook geen drugs of alcohol in het spel.

Het autopsierapport van ‘Glee’-actrice Naya Rivera, die maandag dood werd teruggevonden nadat ze verdween op een boottochtje met haar zoontje, werd vannacht vrijgegeven door de Sheriff van Ventura, Californië. In het rapport wordt door de wetsdokter bevestigd dat de 33-jarige vrouw stierf door verdrinking, en die was volledig per ongeluk. Er zijn geen traumatische verwondingen of sporen van een ziekte gevonden. Ook zijn er vanuit de autopsie geen aanwijzingen dat drugs of alcohol een rol speelden in haar dood, al moeten toxicologische tests dat nog bevestigen.

Sterke stroming

De tragische dood van Rivera shockeert heel de wereld. De actrice was vorige week woensdag vertrokken voor een boottochtje met haar vierjarig zoontje op Lake Piru, Californië. Toen haar zoontje Josey die namiddag alleen werd aangetroffen op de boot, gingen alle alarmbellen af.

Dagen werd met man en macht gezocht naar Rivera, maar maandagavond kwam het slechte nieuws dat het lichaam dat eerder die dag gevonden was wel degelijk het hare was. Dat werd met de autopsie nog eens extra bevestigd aan de hand van het gebit van het gevonden lichaam. Het is mogelijk dat de boot door een sterke stroming afdreef en dat Rivera nog wel de energie had om haar zoontje te redden, maar niet zichzelf.

Familie: “Naya was een geweldig talent”

Intussen verspreidde de familie van de betreurde actrice ook een verklaring waarin ze hun dankbaarheid uiten voor de vele steunberichten. “We zijn zo dankbaar voor de overdaad aan liefde en gebeden voor Naya, Josey en onze familie de afgelopen week “, klinkt het. “Terwijl we het verlies van onze mooie legende betreuren, zijn we gezegend dat we haar eeuwige erfenis en magnetische geest kunnen eren. Naya was een geweldig talent, maar was een nog groter persoon, moeder, dochter en zus.”

Naya Rivera is vooral bekende van haar rol als Santana Lopez in de zes seizoenen van de populaire Amerikaanse musicalserie ‘Glee’.

Het bericht Autopsie bevestigt: ‘Glee’-actrice Naya Rivera per ongeluk verdronken verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels