Connect with us

Zita

Anderlecht haakt definitief af voor Philip Cocu

Nieuws

Anderlecht haakt definitief af voor Philip Cocu

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Phillip Cocu (48) niet de nieuwe coach van Anderlecht. Paars-wit staakte de onderhandelingen met de Nederlandse topkandidaat omdat hij te duur was en geen zin had in deze job. RSCA richt zijn pijlen nu op andere kandidaten.

Schoonzoon

Met de recente aanstelling van technisch directeur Frank Arnesen in Brussel hoopte Anderlecht met Cocu een volgende slag te kunnen slaan. Arnesen en Cocu zijn namelijk oude bekenden van bij PSV Eindhoven.

Bovendien is Chris van der Weerden – de beoogde assistent van Cocu – de schoonzoon van de Deen. Het Nieuwsblad schrijft echter dat club en coach in de gesprekken niet dichter tot elkaar kwamen, waarna Anderlecht besloot om verder te kijken.

Teleurstellend seizoen

Anderlecht staat na 21 speelronden op een teleurstellende vijfde plaats, met liefst veertien punten achterstand op koploper Racing Genk. Cocu werd eind oktober op non-actief gezet bij Fenerbahçe, nadat hij zowel in de Turkse competitie als de Europa League niet tot aansprekende resultaten wist te komen.

 

Het bericht Anderlecht haakt definitief af voor Philip Cocu verscheen eerst op Metro.

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Nieuws

To Top