HomeNieuwsActualiteitZWART GEEL ROOD. Zo zag de koninklijke familie eruit op de nationale...

ZWART GEEL ROOD. Zo zag de koninklijke familie eruit op de nationale feestdag (foto’s)

Koning Filip, koningin Mathilde en hun vier kinderen hebben donderdag in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathdraal het Te Deum bijgewoond. De religieuze ceremonie betekent het begin van de festiviteiten voor de nationale feestdag. Ondanks het regenweer waren enkele honderden mensen opgedaagd om het vorstenpaar en hun kinderen te begroeten en toe te juichen.

Na de ceremonie namen de koning, de koningin en hun kinderen de tijd om het publiek te begroeten en verschillende cadeaus en ruikers bloemen in ontvangst te nemen. Kroonprinses Elisabeth kon daarbij op heel wat aandacht rekenen, terwijl koningin Mathilde zelfs gewillig poseerde voor enkele selfies.

Het Te Deum werd bijgewoond door verschillende leden van de federale regering, onder wie premier Alexander De Croo en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden.

Koninklijke mode

Zoals gebruikelijk waren alle ogen gericht op de outfits van de koningin en van kroonprinses Elisabeth. Beiden kozen voor opvallende kleuren (toepasselijk geel en rood). Wij selecteerden enkele foto’s waarop de outfits van de koninklijke familie helemaal tot hun recht komen. Liever wat bewegend beeld? Geen probleem, ook dat vind je onderaan dit artikel!

Koningin Mathilde

Foto M. Schoemaker

Foto M. Schoemaker

Kroonprinses Elisabeth

Foto M. Schoemaker

Foto M. Schoemaker

De kroonprinses koos dit jaar voor een jurk van Victoria Beckham, die je hier nog steeds kan kopen (en met maar liefst 60 % korting).

Koninklijke Instagrampost


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/zwart-geel-rood-zo-zag-de-koninklijke-familie-eruit-op-de-nationale-feestdag-fotos

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels