HomeNieuwsActualiteitWhatsApp rolt EINDELIJK langverwachte functie uit

WhatsApp rolt EINDELIJK langverwachte functie uit

Binnenkort is het mogelijk om berichtendienst WhatsApp op meerdere toestellen tegelijkertijd te gebruiken. Dat laat het bedrijf weten op sociale media.

Dat je WhatsApp op je computer of tablet kunt gebruiken, wisten we al. Maar straks kan je de populaire berichtendienst ook op meerdere (tot wel vier) smartphones tegelijkertijd gebruiken. Volgens Meta wordt de handige functie «in de komende weken» beschikbaar.

QR-code

Hoe het werkt? Wel, op dezelfde manier als dat je WhatsApp op de computer of tablet gebruikt. Nadat je de app op je smartphone gedownload hebt, krijg je een QR-code die je moet inscannen met de telefoon waarop je WhatsApp al staat. Vervolgens wordt het WhatsApp-account gekoppeld aan het nieuwe toestel, of dat nu Android of iOS is.

Uitloggen

De functie komt er voor zowel zakelijke gebruikers als voor particulieren. De berichten worden telkens netjes gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten. Als het primaire toestel 14 dagen of langer niet actief is op WhatsApp, worden alle gekoppelde apparaten automatisch uitgelogd.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/geek/whatsapp-rolt-eindelijk-langverwachte-functie-uit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels