HomeNieuwsActualiteitWaalse kerstboomdief verontschuldigt zich: "Sorry, ik was dronken"

Waalse kerstboomdief verontschuldigt zich: “Sorry, ik was dronken”

De kerstperiode staat helaas ook in het teken van diefstallen van kerstversiering. Gelukkig komen sommige dieven al eens tot inkeer.

Op kerstavond plaatste Leonora Willis een bericht op Facebook in de groep voor de inwoners van Chamonix. «Gisterenavond heeft iemand een van de kerstbomen voor de winkel Orage gestolen. Natuurlijk past deze daad niet echt bij de kerstspirit en is het niet erg gastvrij tegenover een winkel die pas een week geleden is geopend. Als de schuldige persoon zo vriendelijk zou willen zijn om onze mooie kleine kerstboom terug te geven, zouden we blij zijn om hem te ruilen voor een stukje Mince pie (een soort kersttaart, nvdr.). Zand erover», schreef de handelaar.

Dronken

Een paar uur later lijkt de kerstmagie te hebben gewerkt. Inderdaad, overmand door spijt kwam de dief de kerstboom voor de winkel terugbrengen. Hij liet zelfs een briefje achter: «Sorry! Ik was dronken. Vrolijk kerstfeest», schreef de berouwvolle dief die zijn deel van de taart niet opeiste.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/wtf/waalse-kerstboomdief-verontschuldigt-zich-sorry-ik-was-dronken

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels