HomeNieuwsActualiteitVrouw sterft na val uit achtbaan in Duits pretpark

Vrouw sterft na val uit achtbaan in Duits pretpark

In een pretpark in het Duitse Klotten, een Moezeldorp in de deelstaat Rijnland-Palts, is een vrouw om het leven gekomen na een val uit een rijdende achtbaan. Pogingen om de vrouw te reanimeren konden niet baten. Over de precieze oorzaak van het ongeval is niets bekend. Dat staat te lezen op de website van welt.de.

Het drama deed zich voor in de 532 meter lange achtbaan van het attractiepark van Klotten, ook bekend als het Klottipark. Een 57-jarige vrouw uit Saarland viel uit de bewegende achtbaan en liep daarbij dodelijke verwondingen op. Reanimatiepogingen leverden niets op. Een reddingshelikopter en een ambulance kwamen nog ter plaatse, maar er kon geen hulp meer baten.

De politie kon zaterdagavond buiten het tijdstip van het overlijden geen verdere informatie geven. «Het onderzoek loopt nog», zo zei een betrokken politieman. Het parket is ingeschakeld. Het blijft voorlopig onduidelijk wat er is misgelopen.

Het pretpark blijft voorlopig gesloten. Klottipark werd in 1970 geopend als een wildpark. Sinds de jaren 1990 is het ontwikkeld tot een recreatie- en familiepark met nieuwe attracties. De achtbaan werd geopend in 2004.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/vrouw-sterft-na-val-uit-achtbaan-duits-pretpark

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels