HomeNieuwsActualiteitPete Davidson krijgt taakstraf na roekeloos rijgedrag

Pete Davidson krijgt taakstraf na roekeloos rijgedrag

Pete Davidson is veroordeeld tot een taakstraf wegens roekeloos rijgedrag. De 29-jarige komiek botste in maart met zijn auto tegen een woning in Beverly Hills. Dat schrijft TMZ.

Davidson zou met een erg hoge snelheid gereden hebben waardoor hij controle kwijtraakte over het stuur. Zijn vriendin Chase Sui Wonders zat naast hem tijdens het ongeval. Niemand raakte gewond. Ook was Davidson niet onder invloed van alcohol of drugs.

Brandweer van vader

Davidson zou een taakstraf van vijftig uur moeten voltooien in bij de brandweer van New York. Dat is dezelfde plaats waar zijn vader werkte. Die overleed tijdens de aanslagen op de Twin Towers op 11 september 2001.

Bovenop de taakstraf moet de acteur en komiek ook extra rijlessen volgen. Hij moet ook een bezoek brengen aan een mortuarium.

Rehab

Vorige maand liet Davidson zich nog opnemen in rehab om zijn mentale gezondheid aan te pakken. De komiek lijdt aan borderline-persoonlijkheidsstoornis.

Alles wat je echt wilt weten op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/pete-davidson-krijgt-taakstraf-na-roekeloos-rijgedrag

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels