HomeNieuwsActualiteitKlacht tegen Conner Rousseau bij Antwerps parket

Klacht tegen Conner Rousseau bij Antwerps parket

Het parket van Antwerpen heeft donderdagochtend een klacht ontvangen over Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Volgens Gazet van Antwerpen gaat het om een melding van «ernstige zedenfeiten» in de nasleep van een amoureuze relatie, maar het parket gaat voorlopig niet in op de inhoud.

Het parket bevestigt enkel dat het een klacht heeft ontvangen. «Inhoudelijk zal dat nog gelezen en geanalyseerd moeten worden», klinkt het.

Opsporingsonderzoek

Het gaat om de tweede melding in enkele weken tijd bij het parket van Antwerpen over Rousseau. Ook over de inhoud van de eerste wordt voorlopig niet gecommuniceerd. Het parket heeft daarover wel al een opsporingsonderzoek opgestart, om na te gaan of er sprake zou kunnen zijn van strafbare feiten. Een opsporingsonderzoek is een vooronderzoek door het parket zelf, zonder dat er al een onderzoeksrechter aan te pas komt. Een gerechtelijk onderzoek komt er pas in een eventuele volgende fase.

Geseponeerd

Ook in West-Vlaanderen werd een melding gedaan over Rousseau, maar die is intussen al door het parket geseponeerd. Het ging daar over vermeend grensoverschrijdend gedrag.

Wat je echt wilt weten op  Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/news/klacht-tegen-conner-rousseau-bij-antwerps-parket

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels