HomeNieuwsActualiteitIN BEELD. Kroonprinses Elisabeth trotseert opnieuw militaire oefeningen op zomerkamp

IN BEELD. Kroonprinses Elisabeth trotseert opnieuw militaire oefeningen op zomerkamp

Kroonprinses Elisabeth heeft dit jaar vrijwillig deelgenomen aan het jaarlijkse zomerkamp van de Koninklijke Militaire School (KMS). Nieuwe foto’s tonen hoe de twintigjarige troonopvolger in volle concentratie militaire oefeningen uitvoert. En dat doet ze in uniform, mét camouflageverf.

Geconcentreerd, plichtsbewust én volledig gecamoufleerd. De nieuwe beelden van de kroonprinses bewijzen dat Elisabeth haar militaire plichten serieus neemt, hoewel ze technisch gezien niet verplicht was om het zomerkamp te volgen.

KMS / E. Ceuppens

Vorig jaar rondde ze tenslotte al met glans haar militaire opleiding aan de KMS af. Toch zakte ze ook dit jaar in juli weer af naar Aarlen, om de band met Defensie te behouden.

KMS / E. Ceuppens

Daar wordt ze een maand lang op de proef gesteld. Tijdens het kamp worden patrouilletechnieken opnieuw geoefend en aangescherpt. Militaire veldoefeningen moeten haar weerstand en uithoudingsvermogen testen.

KMS / E. Ceuppens

Prinses Elisabeth studeert geschiedenis en politiek aan het Lincoln College in Oxford. Haar eerste jaar heeft ze daar intussen succesvol afgerond.

KMS / E. Ceuppens

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/beeld-kroonprinses-elisabeth-trotseert-opnieuw-militaire-oefeningen-op-zomerkamp

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels