HomeNieuwsActualiteitBiden valt over zandzakje tijdens diploma-uitreiking: bekijk de beelden

Biden valt over zandzakje tijdens diploma-uitreiking: bekijk de beelden

De Amerikaanse president Joe Biden is donderdag tijdens een toespraak in Colorado Springs, in de staat Colorado, gestruikeld op een podium. Een Witte Huis-medewerker benadrukte nadien dat de 80-jarige president in orde is en suggereerde dat hij was gestruikeld over een zandzakje.

Biden sprak sprak donderdag afgestudeerden toe tijdens een diploma-uitreiking op de militaire academie. Toen hij op het einde van de speech het podium wilde verlaten, struikelde hij en viel hij voorover op de vloer. Beveiligers moesten hem overeind helpen.

Oudste president ooit

Biden betrad in 2021 het Witte Huis als oudste president ooit. Eind april kondigde de Democraat aan dat hij zich bij de presidentsverkiezingen van 2024 opnieuw kandidaat stelt, wanneer hij bijna 82 zal zijn. Aan het einde van een eventuele tweede termijn zou Biden 86 jaar oud zijn.

Bij de Republikeinse partij maken ze regelmatig misbruik van de uitschuivers van Biden om zijn mentale en fysieke toestand in twijfel te trekken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/news/biden-valt-over-zandzakje-tijdens-diploma-uitreiking-bekijk-de-beelden

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels