HomeNieuwsActualiteitBelgische start-up lanceert ‘dating app’ voor sporters en trainers

Belgische start-up lanceert ‘dating app’ voor sporters en trainers

Mooveo koppelt sporters met coaches. Het is de eerste match-making app van zijn soort in België.

De app wil helpen met «Op een laagdremelige manier te beginnen sporten of je eigen grenzen te verleggen», zegt oprichter Ouissem Zarti. «Het doel is om één plek te creëren waar we coaches en alle sporters met elkaar kunnen verbinden.»

Voor elk wat wils

Je kan er terecht voor verschillende doelen. Wil je gewicht verliezen, kracht kweken of een marathon lopen? Met de geavanceerde filteroptie kies je heel specifiek hoe jij trainingssessie wil invullen en met wie.

Niet vast

Een probleem dat de app probeert op te lossen is dat mensen een abonnement aangaan voor één sport en er vervolgens aan ‘vastzitten’. Mooveo bundelt 50 sporten in één plek waardoor de afzonderlijke abonnementen niet nodig zijn.

«Extra motivatie»

«Wat je doel ook is, iedereen kan altijd wat extra motivatie gebruiken», zegt Red Flame Tessa Wullaert. «Met de juiste coach zie je natuurlijk sneller resultaten, dat resulteert in extra motivatie. Mooveo motiveert niet enkel de sporter, maar matcht ook de trainingsaanpak van de coach met de juiste klant.»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/nieuws/belgische-start-lanceert-dating-app-voor-sporters-en-trainers

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels