HomeMediaHeidi Klum en dochter Leni schitteren in Italië: "jullie lijken wel tweelingen"...

Heidi Klum en dochter Leni schitteren in Italië: “jullie lijken wel tweelingen” (foto’s)

Afgelopen weekend hadden Heidi Klum en haar 17-jarige dochter Leni een moeder-dochter supermodel moment op de rode loper tijdens een evenement ten voordele van Unicef in Italië.

Zussen

Voor de gelegenheid kozen beide vrouwen voor glitter. Leni droeg een gouden, glinsterende jurk van Versace met een diep decolleté en een uitgesneden rug, en Klum een even opvallende zilveren jurk van Elie Saab met een dijhoge split en een één-schouder silhouet. Beiden zagen er meer uit als zussen dan als moeder en dochter en maakten hun outfits af met bijpassende strappy sandalen en een gladde blowout.


Instagram


Beelden van het evenement, dat ook werd bijgewoond door Katy Perry en Orlando Bloom, werden veelvuldig gedeeld op hun Instagram-accounts, Klum toonde haar en Leni post-party, zonder sandalen en met vuile voeten.

“Tonen dat we plezier hadden …. zonder te zeggen dat we plezier hadden,” schreef Klum. Later deelde ze nog meer foto’s, waarop de familie poseert op een jacht voorafgaand aan het evenement, evenals hun glinsterende outfits van de achterkant.

Lees ook: Heidi Klum daagt Instagram uit door wel ZEER gewaagd te poseren op het strand (foto’s)

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels