HomeMediaInsta-babe Luna Stevens: “Ik heb de dingen in mijn dagelijks leven graag...

Insta-babe Luna Stevens: “Ik heb de dingen in mijn dagelijks leven graag spicy” (foto’s)

Het Belang Van Limburg zet in zijn zomerreeks ‘Jonge Helden’ een zomer lang opmerkelijke Limburgse jongeren in de kijker. Deze week was influencer Luna Stevens (25), die lange tijd in Hasselt woonde, aan de beurt. Met 184.000 volgers op Instagram is ze een echt fenomeen.

Sommigen kennen haar misschien nog wel als de ex-vriendin van Racing Genk speler Sandy Walsh, maar tegenwoordig is deze creatieve duizendpoot vooral bekend als ‘influencer’. Ze wordt betaald om op sociale media reclame te maken. Luna heeft intussen ook een eigen modelabel, ‘Moon by Luna’. Dit lingeriemerk bracht begin augustus ook een bikinilijn op de markt.

Lees ook: Luna Stevens viert verjaardag met sensuele foto

Wie haar volgt op Instagram weet dat haar foto’s vrij ‘uitdagend’ zijn, daarover is Luna duidelijk: “Dat is nu eenmaal wie ik ben. Ik ben graag uitdagend en voel me graag sexy. Ik heb de dingen in mijn dagelijks ook graag spicy. Daar is ook niks mis mee: ik ben trots op wie ik ben, hoe ik eruitzie en op mijn lichaam. Dan vind ik dat het gezien mag worden. De foto’s geven mij veel zelfvertrouwen. Op die manier wil ik ook andere vrouwen ­inspireren om trots te zijn op wie ze zijn.”

Wat de toekomst betreft is Luna duidelijk: “Binnen vijf jaar hoop ik een begrip te zijn in de Belgische lingeriewereld. Het liefst wil ik snel ook starten met enkele pop-upwinkels in grote steden als Amsterdam, Antwerpen, Brussel… en liefst ook eentje in Hasselt.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels