HomeMediaCoco Austin verdedigt borstvoeding voor haar 5-jarige dochter

Coco Austin verdedigt borstvoeding voor haar 5-jarige dochter

Coco Austin heeft er geen moeite mee om haar 5-jarige dochter nog steeds borstvoeding te geven. Het model deelde dat ze niet zal stoppen met het geven van borstvoeding aan Chanel totdat haar dochter besluit dat ze niet meer wil.

Hechtingsmoment

“Chanel houdt nog steeds van mijn borsten”, vertelde Austin zaterdag aan Us Weekly. “Het is een groot hechtingsmoment voor een moeder en je kind.”

De voormalige “Ice Loves Coco”-ster, 42, laat weten dat de kleine meid van haar en man Ice-T ook “biefstuk en hamburgers” eet, maar “houdt van een kleine snack zo nu en dan.” “Waarom dat van haar afnemen? … Als ze het niet wil, oké, dan stop je daar maar mee,” zei ze. “Maar ik ga niet zomaar nee zeggen”.

Rapper Ice-T verdedigde Austins beslissing om borstvoeding te blijven geven vorig jaar toen hun dochter bijna 4 jaar oud was, door te zeggen dat het een manier was voor Chanel “om dicht bij haar moeder te blijven.”

Familiebed

De reality TV-ster onthulde ook dat ze Chanel zelf laten bepalen waar ze slaapt, wat vaak betekent dat ze de nacht doorbrengt in het bed van haar ouders. “We noemen het het familiebed,” vertelde Austin aan het tijdschrift. “We hebben Chanel en alle vier de honden.” Austin geeft toe dat het een tol eist op het seksleven van haar en de rapper, en zegt dat ze “niet meer echt spontaan kunnen zijn.” “Vroeger wel,” zei ze, “Nu hebben we bepaalde dagen waarop we een vrij bed hebben voor onze tijd alleen.”

Ice-T en Coco Austin trouwden in 2005.

Lees ook: Moeder geeft dochter (4) nog steeds borstvoeding: “Ik stop er pas mee als zij het niet meer wil”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels