HomeJobZij werken in Antwerpen

Zij werken in Antwerpen

Naar Antwerpen rijden met de wagen wordt steeds lastiger. Gelukkig zijn er ook alternatieven. Inge Convents van Bankverzekeraar Argenta en Michel Depière van Stad Antwerpen geven het goede voorbeeld.

«Dankzij ons cafetariaplan rij ik nu met een elektrische fiets»

Inge Convents, 50 jaar, Bediende boekhouding bij Argenta

Wat doe je?

“Sinds dit jaar houd ik me, op de dienst boekhouding, bezig met het verwerken van de inkomende facturen. Mijn job biedt veel uitdaging en afwisseling. Zo los ik elke dag andere problemen op. Daar haal ik veel voldoening uit. Dit gecombineerd met de fijne familiale sfeer maakt mijn job top!”

Hoe ga je naar het werk?

“Mijn man gaat al lang met de fiets naar het werk en dat biedt alleen maar voordelen. Ik dacht er al even over na om een elektrische fiets aan te schaffen toen Argenta me de mogelijkheid bood om er één te bestellen via ons cafetariaplan. Nu snor ik vlot naar het werk.”


Argenta zoekt nog een collega voor Inge op de boekhoudafdeling.
Meer info op www.argentajobs.be


 

«Dankzij de tram of de fiets kom ik veel rustiger toe op het werk»

Michel Depière, 39 jaar, Digitaal strateeg bij Stad Antwerpen

Wat doe je?

“Ik teken de digitale strategie uit bij Stad Antwerpen zodat alle diensten op lange termijn dezelfde richting uitgaan. Daarnaast bied ik concrete hulp bij bijvoorbeeld de opbouw van websites. Daardoor heb ik contacten in heel Antwerpen en ik vind het ook geweldig dat ik mijn ervaring kan toepassen op verschillende projecten.”

Hoe ga je naar het werk?

“Ik werk in Den Bell en ik neem de tram die vlakbij stopt of bij mooi weer de fiets. Stad Antwerpen stimuleert duurzame mobiliteit en dat zet ook mij aan het denken. De ochtendspits verloopt voor mij nu veel rustiger. Ik kan ook een (elektrische) fiets lenen voor mijn verplaatsingen binnen Antwerpen.”


Ook slim werken in Antwerpen?
www.slimnaarantwerpen.be


 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels