HomeJobI Love My Job: Valerie werkt bij ISS

I Love My Job: Valerie werkt bij ISS

«Een investering in mijn carrière»

Wie? Valerie Uyttersprot
Leeftijd? 31 Jaar
Opleiding? Bachelor Hotel Management, Master Toerisme, Master Handelswetenschappen
Functie? Global Management Trainee
Onderneming? Iss Facility Services

 

Hoe ben je bij ISS terechtgekomen?

Ik ging voor een functie als Key Account en kreeg het voorstel om het Global Management Trainee Program te volgen. Een investering in mijn carrière, want het programma brengt me op korte tijd verder dan een traditionele loopbaanontwikkeling.

Waaruit bestaat het Global Management Trainee Program?

ISS heeft een programma van 18 maanden uitgestippeld. Ik leer alle ondersteunende afdelingen kennen. Daarna ontdek ik de verschillende diensten van ISS: Facility Management, Cleaning, Property, Catering en Support. Zo kan ik zien waar ik de meeste feeling mee heb. In het kader van de internationale uitwisseling binnen het programma werk ik ook drie projecten uit bij een klant van ISS in het buitenland, een Nederlands bedrijf dat een sterke ‘hostmanship’ ontwikkeld heeft. Die kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn, wil ik via ISS in de Belgische bedrijfswereld introduceren.

Waarom ISS?

Het Deense bedrijf ISS is wereldwijd de nummer 1 in Facility Management. Een enorm groot bedrijf en toch is iedereen bereid om info met elkaar te delen en elkaar te helpen. Daardoor kan ik meteen iets concreets bijdragen in een organisatie die steeds weer innoveert.


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels