HomeJobDe werkdag van Rosalie Deleux, tewerkstellingsconsulente bij Actiris

De werkdag van Rosalie Deleux, tewerkstellingsconsulente bij Actiris

Rosalie Deleux is al vijf jaar tewerkstellingsconsulente bij Actiris en werkt op het kantoor in Sint-Joost. Ze begint enthousiast en gemotiveerd aan elke dag, dankzij de grote diversiteit aan personen die ze ontmoet en taken die ze uitvoert. Informeren, oriënteren en oplossingen zoeken, maken deel uit van haar dagelijkse werk.

Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Actiris.

8:00

Ik drink een koffie met mijn collega’s voor onze deuren opengaan om 8u30. Dat draagt bij tot een leuke werksfeer.

 

8:30

Ik check mijn mails en begin mensen te ontvangen. Dat zijn zowel mensen die zich spontaan aanbieden als personen die opgeroepen zijn in het kader van een nieuwe begeleiding of opvolging.

 

10:00

Soms neem ik deel aan jobbeurzen of verzorg ik informatiesessies. Ook buiten het Actiris-agentschap kom ik graag in contact met mensen.

 

12.30

Aangezien we op twee verdiepingen werken, is de lunchpauze het ideale moment om allemaal samen te zitten en te babbelen of van gedachten te wisselen.

 

13:30

We krijgen mensen van allerlei afkomsten en leeftijden over de vloer. Maar de namiddag is enkel voorbehouden voor de opvolging van jongeren onder 30 jaar. Op woensdag- en donderdagnamiddag ontmoeten we partners of hebben we teammeetings.

 

16:20

Meestal stop ik rond 16u20 met werken, maar we hebben het geluk een flexibel uurrooster te hebben dat we kunnen aanpassen aan ons privéleven.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels