HomeJobDe werkdag van An Steylaerts, Senior projectmanager Vastgoedontwikkeling

De werkdag van An Steylaerts, Senior projectmanager Vastgoedontwikkeling

8.45 u

Het eerste dat ik doe als ik op kantoor kom, is koffie halen en alvast een eerste blik op mijn planning werpen. Mijn werkdag ziet er nooit hetzelfde uit, dat vind ik het uitdagende aan mijn job.

11.00 u

In de stuurgroep van een van de vele nieuwbouwprojecten komen veel vragen naar boven. Het is mijn taak als projectleider om alle betrokken stakeholders goed op de hoogte te houden en waar nodig bij te sturen.

13.00 u

Afstemmen met de verschillende opdrachtnemers die betrokken zijn bij de bouwprojecten is een belangrijk deel van mijn job. Ik hou ervan om kort op de bal te spelen en vandaar dat je mij vaak ziet telefoneren.

15.00 u

Nog snel even iets nakijken op de plannen en mijn projectbudget aanvullen. Zo meteen heb ik overleg met mijn directeur vastgoed en zij verwacht dat ik budget, planning en kwaliteit van het totale project onder controle heb. Een goede voorbereiding is het halve werk.

16.00 u

Ik overleg met één van mijn collega’s over de materialen die we finaal kiezen voor een van onze serviceflat concepten. Het is belangrijk dat de ‘look & feel’ klopt. Onze senioren een warme thuis bezorgen is waar ik het uiteindelijk allemaal voor doe.

17.30 u

Tegen het einde van de werkdag neem ik nog even de tijd om binnen te springen bij Jeanne. Haar serviceflat werd recent gerenoveerd maar ze had nog een specifieke vraag voor mij over de gerenoveerde keuken. Jeanne is blij met de oplossing die ik voorstel. Ik ben tevreden dat ik haar heb kunnen verder helpen.


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels