HomeVrije TijdGamecards maken gamen pas echt leuk!

Gamecards maken gamen pas echt leuk!

Het spelen van games geeft velen ontzettend veel plezier. De meeste spellen zijn deels gratis te spelen, op je spelcomputer, tablet of smartphone. Wie echt alles uit zijn of haar favoriete game wil halen, schaft graag wat extra virtuele diamanten, munten of een ander ruilmiddel aan. Hiermee zijn vaak nieuwe levens voor je spelkarakter of speciale items te kopen. Ook het ontgrendelen van speciale krachten of het versnellen van een bepaalde actie is in veel games mogelijk. Door goed te spelen scoor je veelal de nodige credits, maar soms is het gewoon fijn om het spel even slimmer af te zijn. Het tegoed op een gamecard geeft je deze mogelijkheid.

Google Play code biedt meer plezier

De Google Play code is een populaire gamecard die je voor de games en apps op je Android apparaten kunt gebruiken. De code ontsluit de toegang tot een enorm grote collectie entertainment en in-game producten. Het is voor allerlei gelegenheden bovendien een ontzettend leuk cadeau, bijvoorbeeld met een verjaardag of met Kerst. Gamefanaten, maar ook liefhebbers van films en muziek, maak je er heel erg blij mee. Een Google Play card kopen doe je online. Hij is verkrijgbaar met een waarde van onder meer vijftien en vijftig euro. Per e-mail ontvang je de code. Je kunt de Google Play kaart online personaliseren tot een schitterende cadeaukaart. Je kiest hiervoor een passende afbeelding uit, zoals een foto met slingers of hartjes. Vervolgens voer je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger in.

Haal alles uit Fortnite met V-Bucks

Fortnite is een razend populaire game. Het spel is gratis te spelen, maar ook in deze game kun je met virtueel geld bepaalde in-game items verkrijgen. Deze zogenaamde Vindertech Bucks, oftewel V-Bucks, maken het spel nog leuker! Door Fortnite te spelen en bepaalde missie te voltooien verzamel je al doende meer van dit ruilmiddel. Wat je ook kunt doen, is Fortnite V-Bucks kopen met echt geld. Dit doe je eenvoudig online en is mogelijk voor de verschillende platforms: Playstation, Nintendo, Xbox, Apple en Android.

V-Bucks gebruiken

Met het virtuele betaalmiddel V-Bucks kun je in Fortnite onder meer gave outfits, wraps en emotes kopen. Ook de aanschaf van een Battle Pas is een optie. Deze geeft je per level een extraatje. Veel gamers gebruiken de V-Bucks om vette extra’s voor hun personage te kopen. Het is namelijk erg cool om jouw held uniek te maken met een bepaalde look en accessoires. In de itemshop vind je een wisselend assortiment met skins, pikhouwelen, gliders en emotes. Als je iets moois in de Fortnite shop ziet, is het zaak er op tijd bij te zijn en je slag te slaan. Op een bepaald moment verdwijnen de items namelijk uit de winkel en zijn ze als het ware uitverkocht. Door online met echt geld V-Bucks aan te schaffen, voorzie je jezelf van een handig spaarpotje. Hiermee kun je op ieder moment de items kopen die op jouw verlanglijstje staan. Zo loop je nooit meer iets mis.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
32.8 ° C
34 °
30.9 °
23 %
5.7kmh
0 %
vr
34 °
za
33 °
zo
34 °
ma
29 °
di
28 °

Populaire Artikels