HomeUncategorizedGoedele Liekens duikt tussen de lakens in ‘Sex Tape’

Goedele Liekens duikt tussen de lakens in ‘Sex Tape’

Vanaf vandaag ontvangt seksuologe Goedele Liekens wekelijks drie koppels in het nieuwe studioprogramma ‘Sex Tape’ op VIJF. Een week lang hebben de koppels hun leven en relatie gefilmd. En dat tot in de slaapkamer toe. Samen met hen bekijkt Goedele de tapes, om vervolgens hun relatie én hun seksleven te evalueren.

Hoe gaat het er echt aan toe tussen de lakens bij Vlaamse koppels? Wat speelt er zich in de huis- en slaapkamers af? Welke issues worden opgelost en welke problemen zijn moeilijker aan te pakken en blijven maar aanslepen? Dat zijn de vragen waarop Goedele Liekens (foto) samen met de kandidaten een antwoord zoekt.

Let’s talk

Volgens Goedele had het programma ook ‘Sex Talk’ kunnen heten, want eigenlijk draait het maar om één ding: relaties en seksualiteit meer bespreekbaar maken. Van hoe je erover praat tot hoe je het in de praktijk brengt. ‘Sex Tape’ gaat in de eerste plaats over openhartig zijn, over het zoeken naar eerlijke seks die voldoening oplevert en een relatie meerwaarde geeft. «Ik wil kijkers stimuleren om tijdens of na het programma in een losse en ongedwongen sfeer hun eigen onuitgesproken verlangens of frustraties op tafel te leggen. Over hun seksleven én hun relatie in het algemeen», legt de presentatrice uit.

Iedereen heeft een eigen verhaal

‘Sex Tape’ gaat geen taboes uit de weg. In een open en eerlijk gesprek kaart Goedele verschillende intieme relatiethema’s aan. Elk verhaal inspireert en laat ruimte om de dingen bespreekbaar te maken. «Door rechtstreeks met de issues van andere koppels geconfronteerd te worden, besef je dat veel mensen met dezelfde dingen worstelen», klinkt het. «Maar tegelijkertijd zie je ook dat niemand hetzelfde is, dat niemand dezelfde voorkeuren heeft. En dat dat oké is», aldus Goedele.

Sex Tape, VIJF, 21u35

Het bericht Goedele Liekens duikt tussen de lakens in ‘Sex Tape’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels