HomeNieuwsZorg voor een goede nachtrust dankzij luxe bedden op maat

Zorg voor een goede nachtrust dankzij luxe bedden op maat

Ben jij iemand die lang ligt te woelen voordat je in slaap valt? Heb je snel last van rug- en/of nekpijn als je op een slecht matras ligt? En hecht je nu eenmaal veel waarde aan een goede nachtrust? Doe jezelf dan een plezier, en laat via DeSuite een luxe bed op maat maken. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het fabriceren van niet alleen de mooiste, maar ook de meest comfortabele bedden, die je volledig kunt personaliseren. En dit is heus niet alleen weggelegd voor de elite, want hun prijzen zijn weliswaar niet de laagste, maar ook niet zo hoog als je zou verwachten.

Een bed dat er precies uitziet zoals jij wilt

Bijna iedereen die op zoek is naar een nieuw, luxe bed herkent het probleem: geen enkel bed ziet er exact uit zoals jij wilt. Je vindt het hoofeinde super mooi, maar de ombouw past niet bij jouw smaak. Of je bent helemaal verliefd op de uitstraling van het materiaal, maar het bed is er niet in de gewenste maat. Dit is precies waarom je contact op moet nemen met de beddenexperts van DeSuite. Daar kunnen ze namelijk ontzettend veel bedden op maat maken, zodat ze precies aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf de stijl van het bed, het materiaal en natuurlijk het formaat. Ga je voor een comfortabele twijfelaar voor jou puberende dochter, of voor een luxe kingsize bed voor jou en je partner? Bij deze winkel kun je zelfs de nachtkastjes laten maken, zodat ze precies passen bij het bed dat jij hebt besteld. Ideaal voor als je de stijl in de gehele slaapkamer wilt doorvoeren!

Een elektrisch seniorenbed kopen?

Ben je op zoek naar een nieuw bed, maar wil je graag dat deze toekomstbestendig is? Mensen wonen tegenwoordig steeds langer thuis, ook als ze op leeftijd zijn. Met een speciaal seniorenbed kan dat veel comfortabeler, want daar kun je makkelijker uit opstaan. Doordat het bed in hoogte aanpasbaar is kun je dit luxe bed op de gewenste hoogte zetten. Daardoor kun je er niet alleen makkelijker in- en uitstappen, maar kun je het ook makkelijker opmaken. En voor mensen die thuiszorg verlenen werkt het bovendien een stuk ergonomischer, want ze hoeven niet zo ver te bukken. Een seniorenbed kan bovendien worden gecomplementeerd met allerlei handige extra’s, zoals FPS technologie. Dit is is een bijzonder geluidssysteem dat door middel van trillingen de bloedsomloop stimuleert en de spieren ontspant. Het is bijzonder effectief bij mensen met pijnlijke spieren, artritis en neuropatische pijn.

De meest luxe stofferingen en beddengoed

Een luxe bed op maat maken is natuurlijk stap 1, maar daarna kun je de stoffering en het beddengoed naar keuze kiezen. Het is natuurlijk zonde als je een prachtig bed hebt staan en daar vervolgens een goedkoop dekbedovertrek op gooit. Doe jezelf een plezier en schaf een heerlijk zacht, zijden overtrek aan, dat precies past bij de stoffering van het hoofdeinde. Zo maak je het bed helemaal af, en slaap je elke nacht als een roos!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels