HomeNieuwsZiekenhuizen en rusthuizen krijgen vijf miljoen paaseieren cadeau

Ziekenhuizen en rusthuizen krijgen vijf miljoen paaseieren cadeau

Met Pasen in aantocht heeft Leonidas besloten om vijf miljoen paaseitjes te schenken aan het zorgpersoneel en de bewoners van ziekenhuizen en rusthuizen. Dat heeft de chocolatier gemeld. Het bedrijf wil zo naar eigen zeggen het personeel dat onder grote druk staat en de meest geïsoleerde mensen een hart onder de riem steken.

Te midden van de ellende en het slechte nieuws dat de coronapandemie veroorzaakt, passeert er af en toe wat goed nieuws, vaak in de vorm van een goede daad. Deze keer i het de beurt aan Leonidas. Het Belgische chocoladebedrijf wil het zorgpersoneel en de mensen in de ziekenhuizen en rusthuizen een hart onder de ruim. Daarom doneert het vijf miljoen paaseieren aan hen. Leonidas benadrukt dat de eitjes volgens de meest strikte hygiënische maatregelen worden uitgedeeld.

“We hebben een mateloze bewondering voor de eerstelijnsgezondheidswerkers die een moeilijke strijd leveren tegen de epidemie. De mensen die in het ziekenhuis liggen en in rusthuizen wonen, mogen momenteel geen bezoek ontvangen. (…) Op deze manier hopen we hen onze steun te betuigen en hen eraan te herinneren dat we hen niet vergeten”, zegt ceo Philippe de Selliers.

Het bericht Ziekenhuizen en rusthuizen krijgen vijf miljoen paaseieren cadeau verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels