HomeNieuwsVideoStudenten gaan vlot uit de kleren voor goed doel: "Vooral NIET naar...

Studenten gaan vlot uit de kleren voor goed doel: “Vooral NIET naar je vrienden kijken tijdens de fotoshoot!” (foto’s/video)

Leuke beelden afkomstig uit de ‘Sydney School of Veterinary Science’.

Naar jaarlijkse gewoonte pakken de studenten weer uit met een naaktkalender. En ook deze keer doen ze dat niet ‘zomaar’. Goed doel van deze editie? De Australische boeren! Voor hen is het door de vele bosbranden, overstromingen én de coronacrisis tot nu toe al echt een rampzalig jaar geweest.

“De volledige opbrengst gaat (via het goede doel ‘Aussie Helpers’, red.) naar machines, landbouwgereedschap, voeder voor de dieren en ook naar mentale hulp voor de getroffen gemeenschappen en boeren”, laat één van de studenten weten.

“Vooral NIET naar je vrienden kijken”

Ondertussen zijn de studenten al aan hun elfde editie toe. Toch blijft het wat onwennig om samen met klasgenoten naakt te poseren. Waar ze zoal naar kijken tijdens de shoot? “Vooral niét naar je vrienden”, klinkt het.

“Er zijn bepaalde momenten waar je oogcontact echt wil vermijden. Maar als je dat probeert, kan het soms ‘lastig’ zijn om te bepalen naar waar je dan wél kijkt”, laat één van de organisatoren weten. Kunnen we ons inderdaad voorstellen…

Foto: Meredith Schofield/Bums For The Bush – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels