HomeNieuwsVIDEO. ‘Dora The Explorer’ krijgt eigen liveaction film

VIDEO. ‘Dora The Explorer’ krijgt eigen liveaction film

Er komt een nieuwe film van ‘Dora The Explorer’ en de trailer staat sinds kort online. Kinderen kijken ondertussen al twintig naar het animatieprogramma op de televisie. Net zoals veel andere animatiefilms en – series krijgt nu ook Dora een liveaction film, die dus gespeeld zal worden door echte acteurs. 

Het programma is al twee decennia populair bij kinderen. In de serie gaat het kleine meisje Dora op missie in de jungle met haar trouwe aapje Boots. Met haar sprekende map moet ze verschillende obstakels overbruggen. Tijdens haar avontuur kan je haar zogezegd helpen door mee te brullen met de televisie. Nu komt er ook een film die gespeeld wordt met echte acteurs, maar Dora (die gespeeld wordt door Isabela Moner) houdt wel haar typerende roze shirt en paarse rugzak aan. Er komen ook verschillende personages uit de kinderserie voor in de film, zoals bijvoorbeeld Zwieber de Vos.

Tiener

In de film, die ‘Dora and The Lost City of Gold’ heet, wordt ze gescheiden van haar geliefde ouders en de jungle. Ze gaat bij haar neefje Diego wonen die ook bekend is van de animatiereeks. Terwijl haar ouders op avontuur zijn moet Dora voor het eerst naar school. Al snel wordt ze gevangen genomen en belandt ze terug in de jungle. Daar moet ze samen met haar vriendjes op zoek naar haar ouders en, je raadt het al, de stad van goud. Dora is in de film geen klein meisje meer, maar een tiener. De trailer van de film zorgde voor verschillende meningen.

Het bericht VIDEO. ‘Dora The Explorer’ krijgt eigen liveaction film verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels