HomeNieuwsTwitter-ongelukje van minister Annelies Verlinden

Twitter-ongelukje van minister Annelies Verlinden

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden, of althans de persoon die haar sociale netwerken beheert, is gisteravond duidelijk in de war geraakt toen zij een bericht op Twitter plaatste dat mensen niet hadden mogen zien. Het werd snel verwijderd, maar het was al te laat.

Gisteravond plaatsten de Red Lions zich voor de finale van de Olympische Spelen door India in de halve finale te verslaan. Een prachtprestatie die door duizenden mensen werd gevolgd, ondanks het ongebruikelijke tijdstip van de wedstrijd, die vanwege het tijdsverschil midden in de nacht werd gehouden. Onder de mensen die voor hun televisietoestellen zaten om onze hockeyers te steunen, was ook de minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. Zij was het zelf die het aankondigde op sociale netwerken. Zijzelf? Niet echt…

Niet voor publicatie

Zoals bekend worden de sociale netwerken van onze politici meestal niet door de politici zelf beheerd. Zij doen voorstellen aan hun community manager of hun hoofd communicatie en deze laatste zorgt voor de publicatie. Het gevaar schuilt duidelijk in het kopiëren en plakken. Dit is wat er maandagavond is gebeurd.

Lees ook: Conner Rousseau krijgt volle laag op Twitter na zijn “schandalige” opmerkingen op Instagram

Het volgende bericht verscheen op het Twitter-account van Annelies Verlinden:

“Voorstel story. // voorstel tweet: Om 3:30u vannacht is het zover. Mijn wekker is gezet. Veel succes met de halve finale @BelRedLions. #TeamBelgium #Tokyo2020 #olympischespelen”

“Zo spontaan”

Onnodig te zeggen dat dit het bericht was dat de minister van Binnenlandse Zaken stuurde naar de persoon die haar Twitter- en Instagram-accounts beheert, die per ongeluk vergat de instructies te verwijderen. De kleine vergissing werd snel rechtgezet, maar een internetgebruiker had tijd om een kiekje te nemen dat hij publiceerde met de woorden “Zo spontaan”.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels