HomeNieuwsStaf Coppens hoopt verlost te zijn van verslaving

Staf Coppens hoopt verlost te zijn van verslaving

Vlaams presentator Staf Coppens herstelt op dit moment van een neusoperatie. Nadat hij als kind zijn neus brak, werd hij verslaafd aan neussprays. De operatie moet hem nu van deze verslaving verlossen. 

De 39-jarige Staf Coppens, gekend van onder meer het programma ‘Lichaam van Coppens’, hoopt bevrijdt te zijn van zijn neusspray-verslaving. Dat maakte hij bekend op zijn Instagram account. “Hopelijk verlost van die jarenlange verslaving”, schrijft hij bij een foto na zijn operatie. “Na als kind mijn neus te breken brachten die verrekte neussprays telkens soelaas, maar hoe meer je ze gebruikt hoe afhankelijker je wordt”, zegt hij. Het ging er zo erg aan toe dat de presentator zelfs bij de apotheek van wacht ging aankloppen of stress kreeg bij het verliezen van zo’n flesje.” Nu moet hij voor goed verlost zijn van zijn drang naar de ontzwellende stof.

“Taboe doorbreken”

Op Instagram bedankte de broer van Mathias Coppens de verplegers van het Imeldaziekenhuis in Bonheiden voor de goede verzorging. Ook dankte hij zijn gezin om zijn gesnurk jarenlang te verdragen. Tot slot vroeg Coppens of er andere mensen met een neusdruppel-verslaving kampen. Uit de antwoorden die hij kreeg, blijkt dat hij lang niet de enige was. Nu wil de presentator het taboe van de neusdruppel verslaving doorbreken.

Instagram / @staf_coppens
Instagram / @staf_coppens

Het bericht Staf Coppens hoopt verlost te zijn van verslaving verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels