HomeNieuwsReis in groep zoals je alleen zou reizen

Reis in groep zoals je alleen zou reizen

Metro nodigt haar lezers uit voor een exclusieve reis naar Sint-Petersburg en Moskou, in samenwerking met Joker. Op acht dagen tijd leer je het Rusland van de locals kennen.

Maar een groepsreis zoals die van Joker draait om meer dan het reizen alleen. Je deelt avontuurlijke belevenissen in groep zonder dat je je zorgen moet maken om praktische beslommeringen.

Gezellige groep

Wie nog nooit een groepsreis gemaakt heeft, weet misschien niet wat te verwachten. Weet vooral dat je met Joker niet als een bende toeristen achter een paraplu moet hollen. Jouw ervaren gids Nicole geeft vrijblijvende info, zorgt voor een plannetje en leert je zelfs wat Russisch: “Ik wil de deelnemers betrekken bij dit intrigerende land, maar ze zitten zeker niet aan mij vast. Willen ze een ander museum bezoeken dan datgene dat ik voorstel, mogen ze hun gang gaan. En ze kiezen ook zelf wat ze eten in kleine restaurants. We gaan niet naar toeristenrestaurants met de typische kip met friet op het menu.”

Tijdens een groepsreis leer je medereizigers met dezelfde interesses kennen. “Metro en Joker houden de groep bewust op 13 deelnemers. Zo blijft het gezellig en is inspraak in het programma mogelijk.”

In samenwerking met Joker organiseert Metro deze unieke reis, van 18 tot 25 mei 2018. Alle info vind je hier.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels