HomeNieuwsPolitie legt feest met 70 mensen stil in Luxemburg

Politie legt feest met 70 mensen stil in Luxemburg

De politie van de provincie Luxemburg heeft zaterdag ingegrepen op een feestje waar een zeventigtal mensen aanwezig waren. Zo’n veertig van kregen een boete omdat ze zich niet hielden aan de coronamaatregelen.

Bij een geïntegreerde politieoperatie in de hele provincie Luxemburg heeft de politie zaterdag een feest met een zeventigtal mensen stilgelegd. Een veertigtal feestvierders kreeg een boete voor het niet naleven van de sanitaire maatregelen. In de hele provincie werden honderden mensen gecontroleerd.

Feest in vakantiewoning

Van zaterdag 16 uur tot middernacht organiseerde de federale politie een omvangrijke geïntegreerde politieoperatie in de hele provincie Luxemburg. Die was zowel gericht op klassieke misdrijven (diefstal, verkeersveiligheid, verdovende middelen), als op de naleving van de COVID-maatregelen.

Achtenveertig mensen kregen een boete wegens het niet naleven van gezondheidsmaatregelen, onder wie 43 voor deelname aan een privéfeest in een gîte in Offagne.

Daarnaast kregen 10 mensen een boete, waaronder drie arrestaties wegens drugshandel. Er werden tijdens de actie 148 mensen en 375 voertuigen gecontroleerd.

Het bericht Politie legt feest met 70 mensen stil in Luxemburg verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels