Vind ons op

Zita

Moskou, het kloppend hart van Rusland

Nieuws

Moskou, het kloppend hart van Rusland

Metro nodigt haar lezers uit voor een exclusieve reis naar Sint-Petersburg en Moskou, in samenwerking met Joker. Op acht dagen tijd leer je het Rusland van de locals kennen.

Russen zijn niet die norse wezens waar de buitenwereld hen voor aanziet. Eenmaal je hen beter leert kennen, zal je merken dat ze vriendelijk en hulpvaardig zijn. Kom mee op onze Metroreis en maak nieuwe vrienden!

Over vriendelijk en hulpvaardig gesproken, onze gids door het onbekende heet Nicole. Als ervaren Jokergids is zij meermaals in Rusland geweest en ze heeft een actief en cultureel programma voor ons in petto. Dankzij haar kennis van het Russisch brengt zij ons in contact met de plaatselijke bevolking.

Bruisend stadsleven

Na drie dagen Sint-Petersburg trekken we met de nachttrein naar Moskou. Als Sint-Petersburg het Parijs van het Oosten is, dan is Moskou vast en zeker New York. Bezoekers zijn aangenaam verrast door het moderne karakter van de stad. Hier wordt volop geleefd. We zetten dan ook een stapje in het Russische nachtleven: opera, circus, ballet, jazz … keuze te over! Natuurlijk slaan we ook het beroemde Rode Plein en de Mussenberg niet over.

In samenwerking met Joker organiseert Metro deze unieke reis, van 18 tot 25 mei 2018. Alle info vind je hier.

Meer in Nieuws

To Top