Vind ons op

Zita

Moeder onthult laatste, hartverscheurende woorden van haar zoon die stierf na corona en anti-vaxxer was

Nieuws

Moeder onthult laatste, hartverscheurende woorden van haar zoon die stierf na corona en anti-vaxxer was

Een Amerikaanse moeder heeft de hartverscheurende laatste woorden van haar zoon onthuld. Hij stierf aan de gevolgen van COVID-19, en realiseerde zich pas op het allerlaatste moment dat de pandemie geen leugen was.

Zowel Curt als zijn jongere zus Cayla en moeder Christy stonden wantrouwig tegenover het coronavaccin, totdat ze alle drie ziek werden door het virus. In eerste instantie waren hun symptomen mild, maar op een gegeven moment moesten zowel Curt als Christy opgenomen worden in het ziekenhuis in Birmingham, Alabama. Ze ontwikkelden allebei een longontsteking. Curt stierf uiteindelijk op 2 mei.

Nu, ruim drie maanden later, spreekt Christy voor het eerst over de dood van haar zoon. «Zijn laatste woorden waren: ‘Dit is geen hoax, dit is echt.’»


«Mijn zoon moest eerst sterven vooraleer we beseften dat we het vaccin nodig hebben. We lieten ons niet vaccineren toen we de mogelijkheid ertoe hadden en daar hebben we nu zo ongelooflijk veel spijt van», aldus Christy tegen The Washington Post. Ze geeft ook aan dat als Curt nu nog leefde «hij er zijn missie van zou maken om iedereen aan te moedigen zich te laten vaccineren. Wij proberen dat nu te doen, zodat Curt niet voor niets gestorven is.»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/nieuws/moeder-onthult-laatste-hartverscheurende-woorden-van-haar-zoon-die-stierf-na-corona-en-anti-vaxxer-was

Meer in Nieuws

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top