HomeNieuwsLifestyleWie geeft deze honden een nieuwe thuis?

Wie geeft deze honden een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

Ígor (refnr 15581)

Ik ben een gezonde energieke tiener, één brok levenslust. Geen grammetje kwaad zit er in mij, alleen poezen zijn niet mijn vrienden. Ik wil spelen en rennen, maar ben ook een knuffelaar en heel leergierig. Ik ben zindelijk en loop netjes aan de leiband. Met andere honden ben ik heel sociaal, alleen soms wat wild. Wie geeft mij een kans? Je kan met mij kennismaken bij mijn opvanggezin in het Leuvense.

Punky (refnr 15884)

Ik werd uit het dodingsstation van Malaga (Spanje) gered. Ik ben een echte terriër, dus een beetje eigenwijs, maar ook heel trouw en volgzaam, en heel erg gehecht aan mijn baasje. Ik ga graag mee overal naartoe, als ik maar bij jou kan zijn. Wandelingetjes, en achteraf op je schoot bekomen, zijn helemaal mijn ding. Wie geeft mij een thuis voor altijd?

Cybele (refnr 15638)

Ik ben een van de vele Galgo’s die in Spanje op het einde van het jachtseizoen werd gedumpt. En dan had ik nog geluk dat ik niet in een dodingsstation terechtkwam. Ik ben een rustige, elegante, sociale dame, lief en knuffelig en vriend met iedereen! Waar staat mijn mandje op mij te wachten?
Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.
Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.

Het bericht Wie geeft deze honden een nieuwe thuis? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels