HomeNieuwsLifestyleWie geeft deze honden een nieuwe thuis?

Wie geeft deze honden een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

Benteke (refnr 15910)

Ik ben een guitige pup en werd samen met mijn zusje gered van een ellendig bestaan in Zuid-Spanje. Ik ben een lieve, zachtaardige viervoeter en sociaal met mens en dier. Ik ben helemaal klaar om de wijde wereld te ontdekken. Wie durft dit heerlijke avontuur met mij aan?

Niekske (refnr 15951)

Ik ben een echt schatje, een mengelmoes van allemaal rassen. Ik ben een dapper en pienter zwartje, dat ieders hart verovert door mijn lieve snoet. Ik ben enorm trouw en volg mijn verzorger overal! Welk baasje mag ik overal volgen? Geef mij een kans, je zal er geen spijt van krijgen.

Simba (refnr 15925)

Ik ben een huishond geweest, ging altijd en overal mee naartoe, maar moest weg toen er een baby kwam. Het valt mij nu enorm zwaar om in een hok te leven. Ik ben een Sharpei in hart en nieren. Een baasje dat het ras kent en waardeert, heeft met mij de hond van zijn dromen.

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.

Het bericht Wie geeft deze honden een nieuwe thuis? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels