HomeNieuwsLifestyleWhisky van Aldi verkozen tot beste ter wereld

Whisky van Aldi verkozen tot beste ter wereld

Wil je goede whisky drinken, dan moet je een pak geld neertellen? Niet waar zo blijkt. Tijdens een prestigieuze wedstrijd werden whisky’s van slechts 15 euro als absolute winnaars gekroond. 

De tijd dat whisky drinken alleen iets was voor rijke lui, ligt nu definitief achter ons. In je lokale supermarkt kan je al goede koopjes doen. Zo vind je in de schappen van winkelketen Aldi namelijk voor 15 euro whisky’s van topkwaliteit. Een mening die niet alleen gedeeld wordt door de klanten, maar ook door een panel van experten. Tijdens de Spirits Business Scotch Whisky Masters bekroonde de jury maar liefst twee whiskey’s van de supermarktketen.

Prijzenvangers 

De plakken gingen naar de Highland Black Scotch Whisky en de Islay Single Malt Scotch Whisky. De budget-whisky van de Aldi versloeg concurrentie die misschien drie keer zo duur is. Voor een stukje kwaliteit hoef je dus niet naar de specialiteitenzaak te lopen en je halve spaarrekening te plunderen.

Verenigd Koninkrijk

Voorlopig zijn de prijzenpakkers alleen in het Verenigd Koninkrijk te krijgen en niet in België of Nederland. Wie dus zelf wil oordelen of deze godendrank wel zo goed is, moet er een citytripje aan koppelen en dat maakt de alcohol dan weer een pak duurder.

Het bericht Whisky van Aldi verkozen tot beste ter wereld verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels