HomeNieuwsLifestyleVans kondigt Harry Potter-collectie aan

Vans kondigt Harry Potter-collectie aan

Harry Potter heeft en betoverend effect op de gemiddelde Millennial. Bij het horen van de magische woorden draaien ze als bij toverslag hun hoofden in dezelfde richting. De echte fans kennen elk boek, elke film vanbuiten. Binnenkort kan je je liefde naar een hoger niveau tillen door een paar Harry Potter-sneakers aan te schaffen.

Het in Californië gebaseerde kleding- en schoenenmerk Vans heeft namelijk een heuse Harry Potter-collectie aangekondigd. Niet alleen sneakers, maar ook kleding en accessoires zullen verkrijgbaar zijn. Bovendien hoef je niet te vrezen dat je buiten de boot zou vallen: zowel Griffoendor als Zwadderich als Ravenklauw als Huffelpuf zullen vertegenwoordigd worden.

Geduld

Het enige slechte nieuws? Je zal wat geduld moeten oefenen. Vans liet tot dusver nog niet weten wanneer de collectie beschikbaar zal zijn en ook beelden ontbreken. Dat betekent wel dat je voorlopig je verbeelding de vrije loop kan laten en de gekste, meest betoverende items kan bedenken. Accio Zwadderich-sneakers!

Het bericht Vans kondigt Harry Potter-collectie aan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels