HomeNieuwsLifestyleTOP! Eindelijk voegt Netflix deze handige functie toe

TOP! Eindelijk voegt Netflix deze handige functie toe

Als Netflix-kijker wil je uiteraard weten welke series en films je absoluut gezien moet hebben. Zo’n tijdbesparend overzicht was er echter nog niet. Tot nu.

Time is money, en aangezien Netflix al tijdrovend genoeg is, kan je maar beter in een oogopslag weten welke content je niet mag missen. De populaire streamingdienst liet op Twitter weten dat ze vanaf nu een top 10 toevoegen van de meest bekeken series en films.

Dagelijks geüpdatet

Dat verschilt van land tot land, en dus ook voor België is er een specifiek lijstje. Zo staat bij ons momenteel ‘Locke & Key’ bovenaan en doet in Nederland ‘Narcos: Mexico’ het erg goed. Het top 10-overzicht wordt elke dag opnieuw geüpdatet op basis van welke series of films de afgelopen 24 uur minimaal twee minuten bekeken werden.

Top 10-badge

Om de top 10 van de populairste series en films in België te bekijken, klik je bovenaan op de tab ‘Series’ of ‘Films’. Vervolgens scroll je naar beneden en zie je grote cijfers van 1 tot en met 10 met de meest bekeken content. Je kan top 10-materiaal ook herkennen aan de rode top 10-badge.

Netflix

Het bericht TOP! Eindelijk voegt Netflix deze handige functie toe verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels