Vind ons op

Zita

Senior vertelt vrouw dat hij haar kop zal inslaan in erg geval van verkeersagressie (video)

Lifestyle

Senior vertelt vrouw dat hij haar kop zal inslaan in erg geval van verkeersagressie (video)

Carly Renee was haar kinderen aan het ophalen van de crèche in Gold Coast, Australië, toen zich een angstaanjagende scène afspeelde. Een wat oudere man blokkeerde haar wagen op de openbare weg, stapte uit en barstte los in een ongeziene tirade. 

De jonge moeder reed naar huis van de kleuterschool met haar zoon nog in de auto toen ze op deze vrijdagochtend werd geconfronteerd met een boze automobilist.

 

De beelden beginnen met haar jonge zoon die zegt: “Goh, wat doet die auto?” Wat later stopt de zwarte Mercedes op het midden van de weg waarop de chauffeur uit zijn auto stapt.

Tirade

De wegpiraat blijkt een oudere man in korte broek en poloshirt nadert  te zijn. Hij nadert de auto van de moeder en begint zijn met vol scheldwoorden beladen tirade.

“Wil je weer f* ing remmen, klootzak?”, begint hij z’n betoog. “Je remt weer en ik kom je tegen, klootzak.” Terwijl hij tegen haar blijft schelden, vertelt Renee hem dat ze kinderen in haar auto heeft.

Hij antwoordt en vertelt haar dat ze de politie kan bellen voordat hij haar een hoer noemt. Wanner hij uiteindelijk wegloopt, vertelt hij haar dat ze “heel veel geluk heeft, anders zou ik je verdomde kop in elkaar slaan”.

Het incident is gemeld bij de politie en wordt onderzocht.

Het bericht Senior vertelt vrouw dat hij haar kop zal inslaan in erg geval van verkeersagressie (video) verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

To Top