HomeNieuwsLifestyleSeks onder de douche is niet zonder gevaar

Seks onder de douche is niet zonder gevaar

Dat een stomend potje seks een van de leukste manieren is om tijd te verdrijven, zal niemand ontkennen. Maar een expert beweert nu dat het ook gevaarlijk kan zijn. 

Meer bepaald is het Stephen Makinde, directeur van de Londense Perfect Balance Clinic, die met deze straffe uitspraak komt. “We krijgen steeds meer patiënten over de vloer die zich bezeren tijdens de seks”, vertelt hij aan de Daily Mail. Op vijf jaar tijd hebben zulke patiënten zich maar liefst verviervoudigd.

“Meestal gaat het over mannen van middelbare leeftijd”, legt de man uit. “Maar ook bij vrouwen komt het af en toe voor.” De grote boosdoener is de douche. Door de slipperige ondergrond glijden sommige mensen uit, met alle gevolgen van dien. Denk aan nekletsels, breuken, verstuikte enkels of rugproblemen.

Minder schaamte

Wil dit nu zeggen dat het stoeien meer en meer uit de hand loopt? Volgens Makinde is er iets anders aan de hand. Hij vermoedt dat mensen simpelweg minder beschaamd zijn om toe te geven wat de oorzaak is van hun verwonding. Terwijl ze vroeger een smoesje zouden verzinnen, zeggen ze nu ‘open en bloot’ wat ze hebben uitgespookt. Een andere mogelijke verklaring is dat mensen op seksueel vlak iets avontuurlijker uit de hoek durven komen, en zich dus ook engageren in meer gewaagde standjes.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels