HomeNieuwsLifestyleSaint Laurent opent gitzwart café in Parijs

Saint Laurent opent gitzwart café in Parijs

Op 23 september gaat Paris Fashion Week weer van start. Modehuis Saint Laurent maakt ditmaal van de gelegenheid gebruik om een eigen café te openen. Daarmee gaat het andere bekende namen zoals Dior, Jacquemus en Dior achterna.

Café Saint Laurent Rive Droite opende de deuren op maandag 15 september vlakbij de Tuilerieën in Parijs. Het luxemerk zou zichzelf niet zijn mocht het geen eigen draai hebben gegeven aan zijn café. Bij een koffiebar denk je wellicht spontaan aan veel licht en een cute interieur, maar Saint Laurent denkt daar anders over.

Playlist

Wie een bezoekje brengt aan het modebewuste café, mag zich verwachten aan veel zwart, neonlampen en marmeren accenten. Je kan er genieten van koffies in alle soorten en maten: cappuccino, espresso, macchiato… Allemaal vakkundig bereid met behulp van een legendarische Faema E61-koffiemachine. Je kan je ook te goed doen aan verschillende soorten patisserie én je krijgt ineens ook een souvenirtje mee naar huis. Elke beker is namelijk voorzien van een QR-code, die je toegang geeft tot een speciale playlist van het café, die bovendien ook regelmatig wordt geüpdatet.

Het bericht Saint Laurent opent gitzwart café in Parijs verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels