HomeNieuwsLifestyleOude kat gaat met pensioen

Oude kat gaat met pensioen

Een blinde 18-jarige poes uit het Verenigd Koninkrijk gaat met pensioen. Het beestje met de naam Isabella was receptioniste in het dierenasiel waar ze verblijft. De verzorgers zijn nu op zoek naar een warm gezin waar Isabella van haar oude dag kan genieten. 

De zwarte kat kwam in het asiel terecht nadat haar baasje overleed. Isabella verblijft er al een lange tijd en heeft er een speciale functie gekregen. “Ze is onze onofficiële receptioniste”, vertelt een van de verzorgers aan Metro.UK. “Isabella komt elke bezoeker groeten en verwelkomt de nieuwe dieren in het asiel.”

Hartendief

De meeste mensen willen een jonge gezonde kat in huis nemen. Daarom is het moeilijk om een gezin te vinden dat de oude en blinde Isabella wil adopteren. Toch is ze het favorietje van heel wat mensen. “Ze steelt de harten van iedereen die ze tegenkomt”, klinkt het. “Ze is graag onder de mensen en houdt ervan om geknuffeld te worden.”

Het asiel is op zoek naar een warme thuis voor Isabella. “We hopen dat ze naar een rustig gezin kan, waar ze elke dag heel veel aandacht krijgt. Zo kan ze optimaal van haar pensioen genieten.”

Het bericht Oude kat gaat met pensioen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels