HomeNieuwsLifestyleNa janties zijn nu ook jeado’s een ding

Na janties zijn nu ook jeado’s een ding

De modewereld lanceert tegenwoordig zoveel gekke dingen, dat we moeite hebben om bij te blijven. Na de janties kan je nu ook de jeado’s aan je kledingkast toevoegen. Als die termen je vreemd in de oren klinken, geen nood: we geven een woordje uitleg.

De janties kwamen enkele weken geleden in de belangstelling te staan. Het is eigenlijk niet meer dan een high-waist slipje, maar dan in jeansstof. Comfortabel is ziet het er niet bepaald uit en praktisch al evenmin. Maar daar maakt de mode-industrie zich blijkbaar geen zorgen over.

Jeado

Over naar de orde van de dag. De laatste nieuwigheid zijn de zogenaamde jeado’s. En ja, je hebt het juist, dat is een combinatie van “jeans” en “Speedo”. Denim zwembroekjes voor mannen dus. Ons doet het wat denken aan de hele foute jaren 2000, maar dat kan persoonlijk zijn. Volgens Shinesty, het merk dat met het geniale idee op de proppen kwam, is de jeado een beetje een guilty pleasure. Iedereen vindt het afschuwelijk, maar tegelijk wil iedereen er eentje in zijn bezit hebben en aandoen. Over smaken en kleuren valt niet te twisten.

Voor de geïnteresseerden: de jeado is verkrijgbaar in zwart, donker denim en gebleekt denim. Voor dit pronkstuk moet je 40 dollar (zo’n 35 euro) neertellen.

Het bericht Na janties zijn nu ook jeado’s een ding verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels