HomeNieuwsLifestyleMet deze vijf tips moet je minder strijken

Met deze vijf tips moet je minder strijken

Zeker in deze hitte is strijken één van je minst favoriete bezigheden. Je staat meteen in het zweet zodra je de stekker in het stopcontact steekt. Metro ging op zoek naar de beste tips om zo weinig mogelijk te strijken.

1. Hang je was op

Stel het uitladen van je wasmachine niet uit. Hoe sneller je kleren uit de machine zijn en op je wasdraad hangen, hoe minder plooien erin komen.

2. Gebruik je droogkast

Als je je kleren in de droogkast droogt, haal ze er dan ook onmiddellijk uit na het drogen. Steek je droogkast ook niet te vol, anders verkreuken je broeken en hemden toch. Vergeet ook niet dat sommige kledingstukken helemaal niet in de droogkast mogen.

3. Draag onkreukbare kledij

Je maakt je leven een hoop eenvoudiger als je kleren koopt die niet snel kreukt. Als je blouse al na het passen gekreukt is, kan je misschien beter een andere stof kopen.

4. Hang je waslijn in de badkamer

Als je je kleedjes ophangt in de badkamer, zijn ze sneller kreukvrij. Dat komt omdat de stoom die vrijkomt door je warme douche alle plooien gladstrijkt.

5. Gebruik je haardroger

Ook je haardroger is een wondermiddel tegen kreuken. Besprenkel je hemd of broek met water en blaas droog met een haardroger. Weg zijn de kreuken!

Het bericht Met deze vijf tips moet je minder strijken verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels