Vind ons op

Zita

Kerstcadeaus: games voor iedereen

Lifestyle

Kerstcadeaus: games voor iedereen

Ben je op zoek naar een game om de nakende vakantie mee te vullen? Deze geven je alvast inspiratie voor een cadeau onder de kerstboom!   

Thomas Wallemacq

May the force be with you

Dit eindejaar is er weer geen ontkomen aan. Star Wars verovert dan niet alleen de cinema, maar ook je huiskamer met de release van Star Wars Jedi: Fallen Order. De ontwikkelaars van Respawn hebben een 100% soloavontuur gecreëerd met een nieuw verhaal in het universum van George Lucas, maar in de schoenen van een nieuwe held. Jedi: Fallen Order is een mix van puzzels, verkenning en lichtzwaardgevechten. Een schot in de roos en waarschijnlijk de beste Star Wars-game sinds lichtjaren!

Star Wars Jedi: Fallen Order, op PS4, Xbox One en PC, 60 euro

Pokémons vangen

Meer dan 20 jaar na haar ontstaan, fascineert de Pokémon-saga nog altijd. Kijk maar naar Pokémon Sword & Shield! Deze zoveelste episode heeft heel wat nieuwigheden in petto, waaronder 80 nieuwe Pokémon, de Wild Area, Poké Camping en Dynamax-transformaties. Of je nu twaalf bent of dertiger, het concept van Pokémon Sword & Shield is nog altijd even verslavend en toegankelijk.

Pokémon Sword & Shield, op Nintendo Switch en Switch Lite, 50 euro

Sporten is fun

Zin om op een leuke en toegankelijke manier aan sport te doen? Dan is Ring Fit Adventure jou op het lijf geschreven! Nintendo heeft de magische formule gevonden om te bewegen en er ook nog eens fun aan te beleven. Ring Fit Adventure, dat zijn twee accessoires (een beenband en een plastic ring genaamd Ring Con) én een avonturenspel. Je zal moeten zweten om je personage te laten vooruitgaan, springen en vechten. Een geweldige manier voor het hele gezin om in vorm te blijven en plezier te maken!

Ring Fit Adventure, op Nintendo Switch, 70 euro

Een aangrijpend avontuur

Bijna anderhalf jaar na de release van de eerste episode loopt het tweede seizoen van Life is Strange op zijn laatste benen. De vijf afleveringen zijn nu eindelijk gebundeld op één schijf. We volgen de vlucht van Sean (16) en zijn kleine broer Daniel (9), zonen van een Mexicaanse immigrant die werd neergeschoten door een politieagent. Op het programma: een spannend scenario, emoties, een knappe regie en een beklijvende soundtrack.

Life is Strange 2, op PS4, Xbox One en PC, 40 euro

Het bericht Kerstcadeaus: games voor iedereen verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top