HomeNieuwsLifestyleInstagramvolgers van sportieve dame openhartig over 'coregasmes': "Beter dan seks met een...

Instagramvolgers van sportieve dame openhartig over ‘coregasmes’: “Beter dan seks met een man!” (foto’s/video’s)

Bec Donlan is haar naam. En de 32-jarige uit New York plaatst geregeld stevige work-outs op Instagram.

Recent deelde ze via haar ‘Instagram Story’ een screenshot van een artikel over ‘coregasmes’ met haar 58.200 volgers. Daarin werd beweerd dat klaarkomen tijdens het sporten écht wel kan. ’t Zou volgens de schrijfster van het artikel soms zelfs “beter zijn dan seks met een man”. Iets wat Becs volgers nu lijken te bevestigen.

“Extra reden om buikspieroefeningen te doen?”, vroeg Bec Donlan zich luidop af. En tot haar grote verbazing stroomde de reacties binnen. Veel van haar volgers zouden namelijk al hoogtepunten bereikt hebben tijdens het sporten.

Niet alleen

Uit de reacties blijkt ook dat velen dachten dat ze dit als enigen meemaakten. “Ik had een orgasme toen ik zo’n ab roller gebruikte. En eerlijk gezegd: het was echt geweldig”, klinkt het.

“Daarom ga ik dus niet graag in groep sporten”, klonk het verder nog. “Het is echt gênant in het openbaar”, aldus een andere volger van Bec. “Elke trainer die ik hierover aansprak dacht dat ik gek was. Leuk om weten dat ik niet de enige ben”, lezen we op The Sun.

Ook, aldus Healthline, zijn orgasmes tijdens het sporten zeker niet ongewoon. Vooral vrouwen, maar ook mannen kunnen tijdens bepaalde (buikspier)oefeningen een hoogtepunt bereiken.

https://www.instagram.com/p/CArS6j5n4CS/
https://www.instagram.com/p/CAFuSRQHVvq/
https://www.instagram.com/p/B_TjQIWHyu0/
https://www.instagram.com/p/B-_HXJunJv1/
https://www.instagram.com/p/B9KUxA9naRl/

Foto: Instagram – Bron: The Sun

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels