HomeNieuwsLifestyleIN BEELD. Roze stranden om bij weg te dromen

IN BEELD. Roze stranden om bij weg te dromen

Heb je genoeg van het grijze weer? Dan zijn foto’s van roze stranden het ideale hulpmiddel om even weg te dromen. Om alvast wat inspiratie te geven, stelden we een lijst samen van vijf bestemmingen die bekend staan om hun Instagramwaardige barbiekleur.

1. Spiaggia Rosa, Sardinië

Om met je tenen door het roze zand te woelen, moet je niet ver reizen. Het unieke strand Spiaggia Rosa in Sardinië leent zich er perfect voor.

2. Pink Sands Beach, Bahama’s

Ook deze naam spreekt voor zich. Op Harbour Island in de Bahama’s kunnen bezoekers zich verwachten aan bijna vijf kilometer roze zand.

3. Playa De Ses Illetes, Formentera

A post shared by Jennifer Bruno (@__jennifleur) on

Nog in Europa vind je Playa De Ses Illetes. Dit strand op Formantera – zeker in combinatie met de azuurblauwe zee – geeft je het gevoel dat je in de zevende hemel bent beland.

4. Great Santa Cruz Island, Filipijnen

Het roze strand op Great Santa Cruz Island staat volgens National Geographic in de top twintig van de mooiste stranden ter wereld. Bij het zien van de foto’s begrijpen we alvast waarom.

5. Elafonissi, Kreta

Het lijstje afsluiten doen we opnieuw met een Europese parel. Deze keer gaat het om Elafonissi op Kreta, dat dankzij de aangespoelde roze schelpen een mooie gloed krijgt.

A post shared by Allt om Resor (@alltomresor) on

Even terzijde: we hebben wel onze bedenkingen bij de felroze kleur. We hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat de kleur in realiteit iets bleker is dan bij de foto’s die bewerkt zijn met de typische Instagramfilters. Maar dromen mag, toch?

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels