HomeNieuwsLifestyleIN BEELD. Moschino heeft nu ook kledij voor hondjes

IN BEELD. Moschino heeft nu ook kledij voor hondjes

Hondenliefhebbers, kruis 6 juli maar alvast aan in jullie agenda. Op die dag brengt het Italiaanse modehuis in samenwerking met H&M een nieuwe collectie uit. In de lijn zitten naast dames- en herenkledij, ook spullen voor diertjes.

Jeremy Scott blaast al een tijdje zijn creatieve adem door het modehuis en dat zie je voora aan de excentrieke ontwerpen. Fashionista’s die rondlopen in een Spongebob of Looney Tunes-outfit zijn gegarandeerd adepten van de modeontwerper. Ook beroemdheden zijn dol op de knotsgekke outfits. Zo zie je Katy Perry en Rita regelmatig rondlopen met één van zijn creaties. Dichter bij huis, ex-K3′tje Josje droeg ooit zijn fameuze teddyberenjurk.

Capsulecollectie 

Hoewel de ontwerper zelf geen huisdieren heeft, stond de man te springen om de dierencollectie uit te brengen. “Ik werd eerst gevraagd om naast de traditionele collectie, nog een kinderlijn uit te brengen. Maar dat heb ik al eens gedaan en ik zocht naar een grotere uitdaging”, aldus Scott aan het modemagazine Vogue.

De samenwerking tussen Moschino en H&M is vanaf 8 november online en in de winkels van H&M te koop.

 

View this post on Instagram

 

Moschino @hm PET WEAR!!!! Preview story now on @voguerunway @nickremsen #hmoschino @itsjeremyscott #moschino #jeremyscott

A post shared by Moschino (@moschino) on

Het bericht IN BEELD. Moschino heeft nu ook kledij voor hondjes verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels