Vind ons op

Zita

Herfstactiviteit gezocht? Leer eens online broodbakken

Lifestyle

Herfstactiviteit gezocht? Leer eens online broodbakken

Nu de dagen kouder, korter en natter worden, is het niet altijd even makkelijk om jezelf bezig te houden. Wat doet een mens wanneer het buiten stortregend en al donker is? Netflix kijken, oké, maar dat kan je ook niet dagen aan een stuk – althans, dat doe je in ieder geval beter niet. Hoog tijd dus om op zoek te gaan naar een nieuwe hobby en misschien hebben wij wel gevonden wat je zocht.

Hoewel een hobby buitenhuis leuk is om je zinnen te verzetten en om nieuwe mensen te leren kennen, komt dat niet altijd goed uit. Misschien past het uurrooster niet bij je werk of misschien moet je thuis zijn terwijl je kinderen liggen te slapen. Wat de reden ook moge zijn, soms is een hobby die je van thuis uit kan uitoefenen gewoon makkelijker.

Verschillende broden

Als jij altijd al je innerlijke baktalent wilde loslaten, is deze cursus wellicht perfect voor jou. Dankzij de online broodbakschool van Marije Pelgrum – de eerste Nederlandstalige online broodbakcursus – leer je namelijk vanuit je eigen keuken heerlijk brood bakken. Of je nu gaat voor volkoren, glutenvrij of zuurdesem: alle cursussen kan je volledig op eigen houtje en bij je thuis volgen. Bovendien betaal je slechts 47 euro voor een cursus, wat al bij al niet erg veel is voor een nieuwe hobby met een veertigtal lessen en een heleboel videomateriaal. En laten we eerlijk zijn, je eigen overheerlijke brood kunnen bakken, is altijd handig. Ook een leuke tip om samen met je kinderen of vrienden te doen!

Voor meer info kan je terecht op de website.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/herfstactiviteit-gezocht-leer-eens-online-broodbakken

Meer in Lifestyle

To Top