Vind ons op

Zita

Heeft Mariah Carey een maagverkleining ondergaan?

Lifestyle

Heeft Mariah Carey een maagverkleining ondergaan?

Het is al langer bekend dat Mariah Carey vaak Photoshop gebruikt om zichzelf slanker te doen lijken in foto’s. Nu zou de diva ook écht zijn afgevallen. Volgens Amerikaanse media heeft ze eind 2017 een maagverkleining ondergaan. 

Tijdens een avondje uit met toy boy Bryan Tanaka werd de Amerikaanse zangeres gespot in een strakke zwarte jurk. Daarin was haar slanke lijn goed te zien. De media speculeren volop over hoe ze zo snel is afgevallen.

Body shaming

De geruchten rond Carey’s maagverkleining kwamen op gang in september 2017, na haar optreden in Las Vegas. “Mariah was altijd trots op haar rondingen. Maar toen ze op tournee ging met Lionel Richie, merkte ze dat het moeilijker werd om te dansen. Ze kreeg ook veel meer online kritiek van body shamers“, vertelde een bron aan het Amerikaanse magazine, ‘Page six’.

Volgens haar entourage was de zangeres het diëten beu en heeft ze voor een permanentere oplossing gekozen. “Mariah heeft al altijd moeite gehad om haar streefgewicht te behouden. Ze is blij met dit nieuwe hoofdstuk in haar leven”, vertelde een insider aan de website ‘Entertainment tonight’.

Het bericht Heeft Mariah Carey een maagverkleining ondergaan? verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

To Top